Póló lánybúcsúra? Lolmarkt.hu!

Szponzorált tartalom

póló lánybúcsúra

póló lánybúcsúra

Az idei évben volt a nővérem esküvője. Nyilván ezzel egyenesen arányos, hogy a lánybúcsúja is. Mivel a rendezvényszervező szakmában dolgozom, így egyértelmű volt, hogy a lehető legtökéletesebb lánybúcsút fogom megszervezni. Egyébként is a fránya maximalizmusom nem engedte volna, hogy holmi ímmel-ámmal összetákolt búcsúztatója legyen az én egyetlen nővéremnek, meg hát amúgy is. Borzasztóan frusztrál a tökéletlenség.

Szóval elkezdtem begyűjteni az infókat és komoly táblázatokat készítettem mindenről. A programokról, a meghívottakról, az ajándékokról, a költségvetésről, a szálláslehetőségekről és persze az ételekről és az italokról. Nagyon büszke voltam magamra, hogy mindent ennyire kézben tudok tartani és időben is szépen haladunk, amikor egyik este már éppen kezdtem álomba szenderülni, de hirtelen kipattant a szemem, és villámcsapásként ért a felismerés, hogy az egyenpólóról úgy, ahogy van megfeledkeztem, a póló lánybúcsúra pedig elengedhetetlen. Nos, ez így önmagában nem adna még okot az aggodalomra, csak az volt a nagy baj, hogy már csak pár napunk volt a nagy eseményig és az eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy egy ilyen procedúra akár 1 hétig is tarthat.

Hiába volt, hajnali 1 óra, azonnal felcsaptam a gépet és néhány perces vad keresgélés után rátaláltam a lolmarkt.hu oldalára. Ennek a cégnek a főprofilja az egyedi pólók gyártása volt. Rengeteg témakörben vannak már kész minták, köztük lánybúcsús is.  A pulzusom kezdett lejjebb menni, mikor megláttam, hogy a szállítási idő 1-2 munkanap, de ha borzasztóan SOS, akkor csak beszélni kell velük és megoldják. Na, ez SOS volt a javából! Egyébként 16 különféle lánybúcsús pólójuk volt, és be kell, hogy valljam, mind nagyon ötletes. Szerencsére az, hogy én elfelejtettem a pólókat, az csak annyiban merült ki, hogy nem rendeltem meg. Minden méret, darabszám és minta (természetesen saját, ebből nem engedtem) megvolt. Szóval csak elfelejtettem, hát megesik az ilyen! Mivel a lolmarkt.hu-nál nem csak olyan pólókat lehet rendelni, ami az ő mintáik alapján készül, ezért nem is keresgéltem tovább. Szerettem volna azonnal megrendelni őket, de mivel láttam, hogy a méretezés kicsit más, mint a megszokott, megint egy kicsit megtorpantam. Az oldal szerint, az S-es méret a legkisebb, XS-es jelölés pedig nincs is. Mivel már nagyon hajnal volt és a szemeim golyóztak ezért úgy döntöttem, másnap reggel velük indítok és felhívom őket.

A reggeli kávé alatt tovább böngésztem az oldalt. Észrevettem, hogy 10 városban van boltjuk, tehát nem csak egy online webshopról beszélünk, az egyik pedig itt van nem messze tőlem, Budaörsön. Nem is kellett több, húztam is a cipőmet és bepattantam a kocsiba. Gondoltam nincs most időm e-mailezgetni, vagy várni, amíg a telefont felveszik, gyorsabb lesz ezt személyesen elintézni. Az eladó csajszik nagyon segítőkészek voltak és megmutogatták, hogy pontosan melyik méret mekkora és abban is segítettek, hogy melyik méretet mekkorára írjuk át, hogy biztosan passzoljon. Nagyon megnyugodtam, hogy ennyire könnyen alakul a dolog és már láttam a fényt az alagút végén. Még ott helyben átküldtem a mintát, a csajok megmutatták, hogy fog kinézni és azonnal meg is rendeltem őket. Mivel 1 póló elkészítése 15-20 perc, nekem pedig 10 darabra volt szükségem így addig inkább elmentem shoppingolni, hogy kellően levezethessem a felgyülemlett feszkót.

Az elkészült darabok nagyon szuperek lettek, az anyaguk pedig kifejezetten minőségi volt. Az is látszódott, hogy ez nem egy szedett-vedett csapat, ez a póló jó pár mosást túl fog élni anélkül, hogy sérüljön a minta.