A Blue 7000 ózongenerátor nagy területen is hatékony!

Szponzorált tartalom

Blue 7000 ózongenerátor

Blue 7000 ózongenerátor

Jelen helyzetben az ember sokkal nagyobb figyelmet fordít a higiéniára, mint általában szokott. A rendszeres kézmosás, illetve otthonunk fertőtlenítése mellett nem árt, ha a levegő tisztaságára is hatással tudunk lenni, legalábbis saját környezetünkben.

Egyre nagyobb a kereslet az olyan berendezésekre, amelyek lehetővé teszik, hogy tisztább levegőt szívhassunk otthon, hogy mentesíthessük környezetünket a gombáktól, penésztől. A Blue 7000 ózongenerátor szinte már ipari minőségben végzi a dolgát!

A tisztításhoz a Blue 7000 ózongenerátor bérlés is egy opció, de már elérhető többféle változatban is, eltérő árkategóriákban. Létezik autóban használható, otthoni és ipari egyaránt. Bármelyik is legyen az, ami ideális számunkra, érdemes megbízható helyről beszerezni.

A levegőben számos olyan kórokozó megtalálható, ami problémát jelenthet az emberi szervezet számára. Azokban a helységekben, épületekben, ahol sok a nedvesség és magas a páratartalom, ott a gombák okozhatnak gondot. Ezzel együtt arra is jó, hogy úgy általában jobb minőségű levegőt szívhassunk a sok káros anyag mellett, ami általánosságban körülvesz minket.

Erre tökéletes egy Blue 7000 ózongenerátor, ami gondoskodik róla, hogy a lakásban megfelelő tisztaságú legyen a levegő, mentes a vírusoktól, bacilusoktól és gombáktól. Segítség az allergiásoknak és a koronavírus idejében elővigyázatosságból is használhatjuk. Az olyan helyeken, mint a kórházak, gyakori használatban vannak.

Teljesítménye 7mg/h, mely lehetővé teszi, hogy nagyobb alapterületen is hatékonyan tisztítsa a levegőt. Természetesen kisebb helyeken is használhatjuk, többek között autóban. A készülékhez tartozik egy útmutató, ami abban segít, hogy pontosan meg tudjuk határozni, hogy az adott területre vonatkozóan milyen erősségben, mennyi ideig kell üzemben tartani a kívánt eredményhez.

A legjobb, ha betartjuk ezeket az ajánlásokat, hiszen akkor biztosak lehetünk benne, hogy szakszerűen, biztonságosan használjuk. Ez azért fontos, mert meg van a veszélye, hogy túl tisztítunk, avagy az ózonmennyiség a levegőben magasabb lesz, mint a normál érték. Gyakran hallani róla, hogy túl magas koncentrációban van jelen a levegőben az ózon, ami ebben az esetben problémát okozhat.