A műanyag nyílászáróval mindenki jól jár!

Szponzorált tartalom

műanyag nyílászáró

műanyag nyílászáró

Felújítanád az otthonod, de számos kérdés van még, ami benned érlelődik? A felújítással kapcsolatban a legtöbben arra gondolnak, hogy egy szebb, élhetőbb környezetet akarunk vele teremteni. Ez igaz is, de tekintsünk el a felszínes dolgoktól és nézzük azt, hogy mivel tehetjük igazán korszerűvé a lakást vagy házat.

Az energiatudatosság különösen fontos napjainkban, ami tömören fogalmazva azt jelenti, hogy nem pazaroljuk az energiát. Nem ülünk autóba két utcányi távolságra, nem folyatjuk feleslegesen a vizet és nem hagyjuk kiszökni az energiát az ablakon – erre a fűtési szezonban van a legnagyobb szükség.

Ha azt szeretnéd, hogy ez utóbbi teljesüljön, vásárolj műanyag nyílászárót korszerűsítéshez, ami a legjobb megoldás annak érdekében, hogy spórolj a fűtésen! Köztudott, hogy a műanyag nyílászáró a legkorszerűbb, mint a legtöbb fa vagy fém változatok, ezért is választják a legtöbben, ha felújítás, korszerűsítés előtt állnak.

A dizájnról sem kell lemondanod, hiszen a hagyományos fehér mellett antracit vagy famintás ablakokat is gyártanak, tehát nem kell kompromisszumot kötnöd a megjelenését illetően. A műanyagból készült nyílászárók számos előnyös tulajdonságot tudhatnak magukénak, ami miatt nem véletlen, hogy ennyire népszerűek.

Méretek szempontjából is igazodik az igényekhez, mert nem csak szabvány méretben érhetjük el őket, hanem lehetőségünk van teljesen egyedi méretre gyártatni őket. A V-V Ablak esetében az egyszárnyú, kétszárnyú kivitel alapvető, de választhatunk ezen belül fix, nyíló és bukó-nyíló kialakítású ablakokat egyaránt. Ugyanez igaz az erkélyajtókra is, ha esetleg azt is le szeretnénk cserélni.

A kimagasló hőszigetelés és hangszigetelés ma már alapvető elvárás a nyílászárók esetében. Ezt megkaphatjuk más anyagoknál is, azonban vannak egyéb szempontok is, amelyeket nem szabad elhanyagolni, mielőtt meghozzuk a végleges döntést! Az ár-érték arány az, ami leginkább vonzó a műanyag nyílászárónál, amely a legköltséghatékonyabb megoldást kínálja abban az esetben, ha korszerűsítés céljából lecserélnénk az ablakokat!