Mellnagyobbítás az Aesthetic magánklinikán.

Szponzorált tartalom

mellnagyobbítás

mellnagyobbítás

A női mell méretének növelése gyakori igény a plasztikai sebészek felé. Bár rutin műtétnek számít, itt is megvannak a kockázatok, amelyek előfordulása kellő odafigyeléssel és egy tapasztalt, jó technikával és anyagokkal dolgozó plasztikai sebésszel csökkenthetők.

A budapesti Aesthetic mellnagyobbító műtét menete során minden lehetőséget számításba véve megy végbe az operáció. Az első lépés mindig a konzultáció, ahol a páciens megfogalmazhatja igényeit, melyeket szem előtt tartva a sebész javaslatot tesz, megtervezi a műtétet. A mellnagyobbítás tehát a konzultációval és tervezéssel kezdődik.

Az elvárások mellett a páciens egészségügyi állapota is meghatározó részlet. A konzultáción az elképzelések alapján a plasztikai sebész ismerteti a lehetőségeket, beleértve az implantátum típusát, formáját és méretét. A biztonságra tekintettel elmaradhatatlan, hogy néhány vizsgálatot elvégezzenek a beavatkozás előtt. Ha minden rendben van, kitűzhetik a mellműtét napját, időpontját.

A mellnagyobbítás altatásban történik, emiatt egy éjszakát a klinikán kell tölteni annak érdekében, hogy megfigyelés alatt tarthassák a pánciest. Az eljárás módszere többféle lehet, hiszen különböző módjai vannak az implantátum behelyezésének. A mell alatti metszés a leggyakoribb, hiszen annak vannak kevésbé látható nyomai. Hogy a mirigy vagy az izom alá kerül be az implantátum, az is egyénfüggő.

Hogy a mellimplantátum behelyezése során melyik technikát alkalmazza a sebész, arról természetesen előzetesen konzultál a beteggel. Mindegyik eljárásnak megvan a maga előnye és hátránya, ezért is van szükség konzultációra a műtétet megelőzően, hogy minden megoldást számításba vehessenek.

A hegek néhány hónapig láthatóak maradnak, de pár hét után az élet visszatérhet a megszokott kerékvágásba. Dr. Urszán Albert plasztikai sebész régóta foglalkozik mellnagyobbítással, ezért ha megbízható sebészt keres mellnagyobbítás érdekében, bizalommal fordulhat hozzá!