A famintás trapézlemez csodaszép a kerítésen!

Szponzorált tartalom

famintás trapézlemez

famintás trapézlemez

Bevallom, eleinte kicsit tartottam tőle, ám minél többet tudtam meg erről az anyagról, minél több példát láttam a felhasználásra rájöttem, hogy valami nagy előnye mégiscsak van a trapézlemezeknek, ha ilyen sok helyen használják.

A házunk kerítésén és kapuján fa lécek voltak mindigis. Még csak részleteznek sem kell túlságosan, mindenki tudja, hogy ez bizony sok munkával jár. Nem maga a megépítés, hanem sokkal inkább a karbantartás! Nagyon elegünk volt már, hiszen kétévente nyáron mindig azzal kezdődött a szabadságunk, hogy újrafessük a léceket. 

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is megette az idő, cserélni kellett. Ekkor jöttünk rá, hogy a famintás trapézlemez színek között a dió, aranytölgy és fenyő, valamint mézéger árnyalatok egyaránt megtalálhatóak! Miért fontos ez? Mert így gyakorlatilag minden fa árnyalathoz passzoló lemezből válogathattunk!

Mivel a nyílászáróink is aranytölgyben pompáznak, ezért egyértelmű volt, hogy melyik famintás trapézlemez lesz a mi választásunk! Megvásároltuk az anyagot, amit lényegében csak fel kellett rögzíteni, hiszen a fogadó váz már megvolt, szerencsére a kerítés függőleges és vízszintes rögzítésre való elemei mind fémből készültek annak idején.

Könnyű dolgunk volt tehát, mert a kerítést pillanatok alatt felújítottuk a trapézlemezeknek köszönhetően. Vettünk hozzá színazonos kiegészítőket, csavarokat, majd ezek segítségével felrögzítettük a kerítés vázára a famintás trapézlemez táblákat.

A végeredmény igazán mutatós, a házunkhoz stílusban tökéletesen passzoló kerítésünk lett, ami előtt sokan megállnak nézelődni. Modern és nem utolsó sorban tartós, ami a legfontosabb szempont volt a választásnál! Nem kell többé a szabadságunkat áldozni a karbantartásra, mert a trapézlemez gondozásmentes! Komolyan mondom, a legjobb döntésünk volt az utóbbi években az, hogy a famintás trapézlemezt választottuk!