Változnak az idők, nyomtatni többször, moziba járni kevesebbszer van alkalmam.

Szponzorált tartalom

Nyomtatóalkatrész.hu Kft

Nyomtatóalkatrész.hu Kft

Eszembe jutott a napokban, hogy a kisvárosban, ahol gyerekkoromban éltem, és ahol nem volt mozi, a barátainknak milyen sokszor rendeztünk vetítéseket, és mennyire népszerű volt ez a kezdeményezésünk. Na és, hogy milyen furcsa, hogy ma rendes moziba is alig járok már, pedig már nem gátolna semmi.

Változnak az idők, már hamarabb jönnek a filmek a streaming szolgáltatóknál, van saját házimozi rendszerem, és nincs is kedvem már eljárni itthonról. Pedig anno, akkora volt bennünk a lelkesedés, hogy pótoljuk a városunkban nem létező moziszolgáltatást… Mert amikor eljutottunk igazi moziba, az valóban fantasztikus volt. És nagyon komolyan vettük, hogy reprodukáljuk az élményt! Posztereket nyomtattunk, osztogattuk a barátoknak, jelezve, hogy mit nézünk legközelebb közösen, pedig saját fizetés híján, fiatalon ez sem volt könnyű, mert nem volt otthon nyomtatónk. Ezért az egyik osztálytársunk segített ebben legtöbbször. Neki az anyukája volt az igazgatónő a suliban, ezért meg lehetett kérni, hogy hadd nyomtassunk, sokszorosítsunk az irodájában.

És, hogy ez miről jutott eszembe? Arról, hogy ma már itthon, a saját lakásomban nem csak házimozi rendszerrel, de olyan nyomtatókapacitással rendelkezem, hogy tízszer annyi plakátot nyomtathatnék, mint anno – akár naponta. Méghozzá a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. jóvoltából. Havonta többször is rendelek tőlük, mert kétféle nyomtatónk is van, és sosem fogyok ki így sem patronból, sem papírból. Kell is a munkánkhoz, de mielőtt őket megtaláltam a neten, sokkal nehezebb volt, felnőttkoromtól kezdve is az ilyesmi.

A Nyomtatóalkatrész.hu Kft. megtalálása előtt mindig előfordult, hogy hiába mentem a közeli számítástechnikai boltba (mert más ilyesmi nincs a környéken), éppen nem volt készleten patron, ami valamelyik nyomtatónkba való, és az is megesett, hogy hosszú időbe telt, mire tudtak szerezni olyat. A nyomtatoalkatresz.hu-ról viszont, a kiszállítás jelenleg (visszavonásig) ingyenes, mindig találok mindent (még a munkahelyi kollégák is az enyémhez szokták csapni a rendelésüket, mert ők sem tudnak mindig időben beszerezni ezt-azt máshonnan), és adnak árkedvezményeket is, ha sokat rendelek.

Ami elsőre nagyon lenyűgözött, mikor rájuk leltem, az iménti weboldalon az tényleg a választék volt: olyan márkák is vannak a tonerek között például, amiről őszintén megvallom, soha nem is hallottam még. Nem tudom, mi az a Kyocera nevű gyártó példának okáért, de annyi sorozathoz árusít a nyomtatoalkatresz.hu annyi féle tonertípust, csak a Kyocera toner menüpont alatt teszem azt, hogy elfárad az ember ujja, ha le akar görgetni a lista aljára. Pedig érdemes! Hogy miért? Főleg, mert kapunk az oldal alján egy hosszú leírást magáról a Kyocera-ról, szóval máris okosabb lehetek, mire azt végigolvasom.

Írnak a cégen túl magáról technológiákról, amiket használnak a Kyoceránál, a toner- és patrontípusokról is, előbbi vonatkozásában, szóval ez a weboldal igazán alapos. Számomra szokatlanul. Ki fordítana erre figyelmet, hogy szócikkeket hozzanak létre az almenükön belül, a rendelési felületek alatt, hogy írjanak nekünk dolgokat a Canonról, a HP-ról, a Samsungról? Hát, ők fordítanak, szóval egészen figyelmesek abban, hogy ha még csak most vennénk valamilyen nyomtatót, vagy épp már újat vásárolnánk a régi helyett, náluk kimerítően tájékozódhatunk. Mindez, hasonlóan részletesen megtehető, ha a Blog menüpontjukat keressük fel, ahol “Hogyan válasszunk nyomtatót?” címszóval pont erre a területre kalauzolnak el.

Egy másik blog-cikkükben nyomtatási tippeket kapunk és egyebeket, egyszóval, ha ti is amolyan „házi irodát” működtettek, mint mi, vagy kis- esetleg nagyobb vállalkozásnál dolgoztok, tuti tipp a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. És ilyen téren sosem adódnak majd problémák! A beszerzés is rendben lesz, és ki is fogjátok ismerni magatokat ilyen dolgokban.