A mágneses szúnyogháló óriási találmány!

Szponzorált tartalom

mágneses szúnyogháló

mágneses szúnyogháló

A tavasz és nyár a rovarok újbóli megjelenésével jár. Ebben az időszakban, ebben a jó néhány hónapban az ember szereti kihasználni a természet közelségét, főleg ha saját kerttel rendelkezik az ingatlana. Emiatt olykor szinte egész nap nyitva vannak az ajtók és ablakok. Viszont ennek fényében a rovaroknak is szabad utat biztosítunk a bejutáshoz, hacsak nem teszünk ellenük valamit.

Az ablakra való rovarhálókból rengeteg változat létezik már, így könnyebben igazíthatjuk az igényekhez és szokásokhoz a szúnyoghálót. Az ajtóra azonban szuper megoldás a mágneses szúnyogháló, ami nem csak praktikus, de olcsó is!

Előnye, hogy anélkül használható, hogy hozzá kelljen érni, hiszen egyszerűen csak áthaladunk rajta és már nyílik is, valamint magától összezáródik a hátunk mögött. Erre valók a mágnesek. Tehát, ha valaki valamilyen egyszerű és költséghatékony megoldást keres az ajtóra a rovarok ellen, akkor a mágneses szúnyogháló tökéletes választás!

A bejárati ajtó, terasz ajtó és erkélyajtó esetében mind alkalmazható. Általában fix méretekben kapható, de lehetőség van arra is, hogy egyedi méretre készült kiszerelésben vásároljuk meg. Rögzítése sem igényel semmi különöset, hiszen minden szükséges alkatrész a csomag tartalma szokott lenni.

Miután megvásároltuk a mágneses szúnyogháló terméket, a hozzá tartozó, ragasztóval ellátott tépőzár csíkokat csak felragasztjuk a megfelelő helyre, szükség esetén szögekkel is rögzíthető és máris használatba vehetjük.

Azt gondolom, hogy nincs is ennél egyszerűbb módja annak, hogy az ajtónál is megoldható legyen a szúnyogháló felszerelése. Bár azzal számolni kell, hogy korántsem olyan hosszú élettartamú, mint egy tolóajtós változat például, viszont sokkal olcsóbb és egyszerűbb a rögzítése, felszerelése. Ha pedig az évek során tönkremegy, akkor könnyen pótolható, hiszen egy körülbelül kétezer forintos tételről van szó.