Vitrázspálca fúrásmentes rögzítéshez.

Szponzorált tartalom

vitrázspálca

vitrázspálca

Ahol nem feltétlenül a teljes belátás korlátozása a cél, ott a hagyományos karnisok, rolók helyett a vitrázspálca és néhány csinos függöny nagyon szép végeredményt nyújthat! Megadja a kellő privát közeget, miközben épp úgy kilátást enged például a konyhaablakon át a szép kertre vagy egy kávézházban az ablak mellett ülő vendégeknek biztosít rálátást az utcán zajló eseményekre.

Ezt a függönyrúd típust azokban az esetekben alkalmazzák, amikor kisebb méretű függönyöket szeretnének felhelyezni az ablakra, ajtóra, amelyek nem gátolják a kiláthatóságot, mégis kellőképp priváttá teszi a helységet. Legyen az otthoni konyhaablak vagy a kávézók ablakai, ajtajai – mindkét esetben jó választás ez a függönykarnis típus.

Jellemzően két fajtája van, amelyek közül az egyik abszolút fúrásmentes rögzítést tesz lehetővé. Ez a rugós vitrázspálca, amelynél a rugós szerkezet az, aminek köszönhetően nincs szükség fúrásra. Ezt a változatot egyúttal a kívánt méretre is állíthatjuk, tehát rugalmas megoldást jelent abból a szempontból is, ha nem szabvány nyílászáróval van dolgunk.

A kampós rögzítésű vitrázspálca szintén praktikus lehet amiatt, mert létezik hozzá olyan kiegészítő, amely lényegében egy öntapadós műanyag tappanccsal oldja meg a rögzítést, tehát sem csavarokra, sem fúrásra nincs szükség a felhelyezésnél.

Amennyiben biztosra szeretne menni, mert attól tart esetleg könnyen leválik a helyéről a rögzítőelem, úgy a csavaros rögzítéshez alkalmas kiegészítőt is megrendelheti a karnisrolo.hu webáruházból.

Függönyöket nem csupán azért helyezünk az ablak elé, hogy gátoljuk a belátást, hanem nagymértékben töltenek be fontos szerepet lakberendezési szempontból is. Egy szép függönytől sokkal barátságosabb, otthonosabb környezetet teremthetünk, amihez a vitrázspálcák is tökéletes megoldást jelenthetnek!