Rossz időben is megnézhetjük a cégalapítás feltételeit

Szponzorált tartalom

cégalapítás feltételei

cégalapítás feltételei

A mostani április is teljesen őrült, ahogy a nevéhez illik. Volt már fagypont alatti hőmérsékletünk, aztán hirtelen átcsaptunk a nyárba, most pedig megint lehűlt az idő. Ez pedig az embereket komolyan meg tudja viselni. Egy dologra azonban érdemes figyelni: ne vegyük személyesnek az időjárást. Túl sok olyan ismerősöm van, akik egy esős napon teljes letargiába esnek.

Én azonban úgy vagyok vele, hogy mindenféle időnek megvan a maga szépsége és funkciója. A kérdés csupán az, hogy képesek vagyunk-e alkalmazkodni hozzá. Egy esős napon például készítsünk be magunknak ilyenkor egy forró kávét és találjunk ki pár olyan tevékenységet, amit szívesen végzünk otthon. Ha esetleg halogattunk valamit, amihez le kell ülnünk, akkor ez a tökéletes alkalom rá. Így pedig nem fogjuk a nap végén azt érezni, hogy csak elvesztegettük az időnket.

Én például pont egy ilyen esős napon kezdtem el informálódni a cégalapítás feltételei kapcsán. Azóta, hogy elkezdtem dolgozni, mindig ott volt bennem az érzés, hogy akár többre is képes lehetnék. A cégalapítás azonban túl nagy falatnak tűnt, egészen addig, amíg a Székhely Partner megmutatta nekem, hogy egy megfelelő csapat mellett semmi sem lehetetlen. Alapból a cégalapítás feltételei után keresgéltem, mikor rábukkantam erre a kiváló oldalra, ami megváltoztatta az életemet.

Sok tévhit él az emberben, mikor eszébe jut az, hogy céget szeretne alapítani. A Székhely Partner azonban érthetően elmagyarázza nekünk azt, hogy mik a legfontosabb szempontok, amikre érdemes odafigyelnünk. Nincsenek idegesítő reklámok, vagy felesleges mellébeszélés. Már a kezdőlapon meg fogunk találni minden fontosabb infót, viszont ezen kívül is sok tájékoztató elérhető náluk. Ha kíváncsiak vagyunk ezekre, akkor a felső menüből ki tudjuk választani a hozzájuk tartozó feliratot.

A cégalapítás feltételei közé tartozik az is, hogy szükségünk van egy székhelyre. Saját magunk is kijelölhetünk egy székhelyt, ezzel azonban sokkal több gondunk lesz, mint arra először gondolnánk. Hiszen tény, hogy egy kicsit spórolni lehet ezzel a módszerrel, viszont hosszútávon elő fognak jönni a hátrányok. Például, hogy mindig ott kell lennünk az ellenőrzéseknél, illetve oda kell figyelnünk arra, hogy adminisztráció szempontjából minden rendben legyen.

Ha azonban a Székhely Partner szolgáltatását vesszük igénybe, akkor ezeket mind elfelejthetjük, mivel elvégzik ők helyettünk. Ezért csupán egy csekély havi tarifát kell fizetnünk, amit észre sem fogunk venni ahhoz képest, hogy mennyi időnk szabadult fel. A székhelyeket pedig nem is akármilyen helyszíneken ajánlják fel, mivel rögtön kétféléből választhatunk a fővárosban, és még Újlengyel is szóba jöhet.

Elsőre furcsának hangozhat ez a félreeső település, viszont ha egy kicsit jobban utánaolvasunk a Székhely Partner oldalán, akkor rögtön megtudhatjuk, hogy miért létesíti annyi nagy cég a székhelyét ezen a helyen. Mivel itt több adókedvezmény is elérhető, ami egy nagy lökést adhat a cégünk számára, attól függetlenül, hogy most kezdünk bele az üzletbe, vagy már hosszú évek óta van meg a vállalkozásunk.

Ennél több infóra nem is volt szükségem ahhoz, hogy meghozzam a döntésemet és felkeressem a Székhely Partner csapatát. Az elérhetőségeik jól látható helyen vannak feltüntetve és nem kell attól tartanunk, hogy nem fogják felvenni a telefont. Megbeszéltünk egy jó időpontot arra, hogy találkozzunk és már nyélbe is volt ütve a szerződés. Így történt az, hogy egy keresésből a cégalapítás feltételei után, egy saját cégem lett.