Peugeot kulcsház online rendeléssel.

Szponzorált tartalom

Peugeot kulcsház

Peugeot kulcsház

Elég egyetlen rossz mozdulat, hogy darabokra hulljon a kocsikulcs háza, ám ehhez azért szükség van némi előzményre, például hogy már egy eleve repedt, sérült autókulcsról van szó, ami nagyot zuhant és úgy esett szét.

Ha szerencsénk van, akkor az elektronika benen épen maradt, ilyenkor elég az, hogy csak a Peugeot kulcsház kerül cserére. Az utángyárott kulcsházakból többféle változat létezik. A távirányítós kulcsok használata nagyon kényelmes, amire akkor döbbenünk rá igazán, amikor az elromlik és minden nyitás és zárás alkalmával az ajtóba kell dugni a kulcsot.

A 2 vagy 3 gombos bicskakulcs mellett rendelkezésre állnak a 2 és 3 gombos autókulcsok, melyek mind a Peugeot kulcsház kategóriába sorolhatók. Bármelyik is legyen az, amire Önnek szüksége van, a Tuning24 webáruházban megtalálja, amit keres!

A rendszeres használat, az évek múlása hatással van a gyári kulcsházra is, az idő vasfoga kifog az autókulcson. Megrepednek a gombok, melyek anyaga gumi, vagy éppen elreped a kulcsház, ami többször is széteshet, mire végre elhatározzuk magunkat egy új kulcs vásárlására.

Az utángyárott Peugeot kulcsház olcsó, ám szintén minőségi kivitelben elérhető, tehát semmiről sem kell lemondani, amit eddig megkaptunk általa. Bár márkajelzést nem tartalmaznak a termékek, minden más funkciót biztosítanak, ami csak kellhet a kényelmes nyitáshoz, záráshoz!