Kültéri szaunák a Simonházak egyedi megoldásaival.

Szponzorált tartalom

kültéri szaunák

kültéri szaunák

A nyugalom és a feltöltődés iránti vágyunk egyre erősebbé vált, ahogy az életünk mindennapi rohanásában kerestük a pihenés lehetőségét. Álmodoztunk már egy saját szaunáról a kertünkben, egy nap úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk ezt az álmot, és elkezdtünk utánajárni, hogyan is építhetnénk egy saját szaunát a kertünkbe.

Az interneten böngészve találkoztunk a Simonházak által gyártott egyedi kültéri szaunák sorával. Az ő kínálatuk különösen megfogott minket, mert nem csak hagyományos finn szaunákat készítenek, hanem igény szerint akár zuhanyzót, konyhát, hálószobát is integrálnak a szaunaházakba. Ez az ötlet azonnal felkeltette az érdeklődésünket, hiszen egy ilyen sokoldalú építmény tökéletesen illeszkedne a kertünkbe, és több célt is szolgálhatna.

Felvettük a kapcsolatot a Simonházak tervező és kivitelező csapatával, és rögtön éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Már az első találkozás alkalmával lenyűgözött minket a hozzáértésük és a kreatív ötleteik. Elmeséltük nekik, milyen elképzeléseink vannak: egy olyan szaunaházat szerettünk volna, ami nemcsak a szaunázás élményét nyújtja, hanem egy mini lakótér is lehet, ahol szükség esetén vendégeket is fogadhatunk.

A tervezőcsapat gyorsan előállt egy tervvel, ami tökéletesen megfelelt az igényeinknek. A kerti szaunák sokoldalú megoldásai alapján a nekünk szánt szaunaház finn szaunával rendelkezett, de ezen kívül egy zuhanyzót, egy kis konyhát és egy hálószobát is kialakítottak benne. Emellett különösen figyeltek arra, hogy a szaunaház környezetbarát legyen, ezért a homlokzati burkolatot újrahasznosított anyagokból készítették, és az épület szigetelésére is nagy hangsúlyt fektettek, hogy az energiahatékony legyen.

Az építkezés gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. A Simonházak csapata minden lépésről tájékoztatott minket, és mindig figyelembe vették a kéréseinket. Az egyik legjobb döntésünk az volt, hogy elhomályosítható üveg ablakokat kértünk a szaunaházba. Ezáltal nemcsak a magánszféránkat tudtuk megőrizni, hanem a kertünkre nyíló kilátást is élvezhettük szaunázás közben. Márpedig a kert nagyon szép és ez az apróságnak tűnő részlet sokat lendített azon, hogy a relaxáció, pihenés több részről is adott legyen.

Amikor először léptünk be a kész szaunaházba, elállt a lélegzetünk. A belső tér minden várakozásunkat felülmúlta. A finn szauna tökéletesen működött, a zuhanyzó modern és kényelmes volt, a konyha pedig praktikus és jól felszerelt. A hálószoba otthonos és meghitt hangulatot árasztott, így bármikor nyugodtan aludhattunk ott, ha úgy tartotta kedvünk vagy elszállásolhatjuk a vendégeinket is szükség szerint.

Azóta sok időt töltünk ebben a különleges szaunaházban. A barátaink és a családunk is szívesen látogatnak el hozzánk, és mindenki csodálattal tekint az új kertbéli “mini házunkra”. A kerti szaunák újabb rajongótáborral bővült, mindenki aki csak nálunk jár, érdeklődve néznek körül az egyedi építményben. A szaunázás számunkra már nem csak egy pihenési forma, hanem egy életmód része lett, amelyben a Simonházak által nyújtott minőség és kreativitás minden alkalommal örömünket leljük.

A saját szaunaházunk megvalósítása nemcsak egy álom beteljesülése volt, hanem egy új életminőség kezdete is. Hálásak vagyunk a Simonházak csapatának, hogy segítettek nekünk ebben, és hogy olyan otthont teremtettek a kertünkben, amely egyszerre nyújt kényelmet, pihenést és örömet minden nap, hiszen a kültéri szaunák télen-nyáron használhatók.