Felülvilágító a jobb fényviszonyokért.

Szponzorált tartalom

felülvilágító

felülvilágító

A tetőterek beépítése nagy lendületet vett az utóbbi időben. Ez köszönhető annak is, hogy bizonyos támogatások által kedvező feltételek mellett valósítható meg egy ilyen projekt. De mi van akkor, ha nem kifejezetten tetőtérről, hanem lapostetős házról van szó? Esetükben is megoldást jelenthet a jobb fényviszonyok érdekében a felülvilágító, amely egy rendkívül praktikus ablak!

A felülvilágító a tetőszerkezeten helyezkedik el és a legfőbb célja, hogy fényt szolgáltasson a belső térbe. Bizonyos helyzetekben, egyes körülmények között szimpla, hagyományos ablakkal mindez nem megoldható vagy nem elegendő mértékben. A felülvilágító ablak azt a célt hivatott szolgálni, hogy javítsa a természetes fény beáramlását. Amellett, hogy több fényt enged be, a belső tér világosságát is emeli, sőt, tágasabb érzetet kelthetünk egy ilyen ablakkal.

A felülvilágító lehet fix vagy nyitható, de ezen belül lehet egy- vagy több paneles is, tehát mindenki megtalálhatja azt a megoldást, ami számára a leginkább kedvező. A Velux és Fakro felülvilágítók kifejezetten előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, megbízhatóságuk miatt a leginkább keresett márkák.

Bár ezek az alakok nem nyithatóak, nem is kifejezetten ezt a funkciót szeretnék velük elérni. Sokkal inkább az a cél velük, hogy több fény juthasson a helyiségbe. Ez egy lakás, ház esetében különösen fontos, hiszen a komfort érzetünket is növeli. A felülvilágító kupola hasonló mint egy ablak. Kupola formájú, a tetőszerkezetre kerül beépítésre és vele is több fényhez juthatunk odabent. Fix és nyitható kialakításban egyaránt elérhetőek, egy- vagy több panelesek lehetnek.

A tetoteriablak24.hu oldalon hatalmas választékot találhatunk ezekből a felülvilágító megoldásokból, amelyek mind magas minőséget képviselnek, hosszú távon praktikus megoldásokat nyújtva a több fény beengedése érdekében.