Dunaplaszt kerítésfesték az ügyes háztulajdonosoknak

Szponzorált tartalom

Dunaplaszt kerítésfesték

Minden telket, udvart körbe kell keríteni, egyrészt a telekhatárok tiszteletben tartása, másrészt pedig az illetéktelen személyek távoltartása érdekében. Akár acél-, akár faszerkezetű legyen a kerítés, azt rendben kell tartani, néha lefesteni. Ha igazán magas minőségű festéket akar venni ebből a célból, akkor érdemes felkeresnie a festekarena.hu webáruházat, aminek a gazdag felhozatalában a Dunaplaszt kerítésfesték is fellelhető.

Egyaránt alkalmas kültéri fa- és acélszerkezetek festésére. A fából készült kerítés esetében, a lenolajkencével vagy Xylamonnal befestett felületekre 2 rétegben, a fedőzománccal festettekre pedig 1 rétegben kell felkenni. Új fém vagy régi, drótkefézett felületek esetében 2 rétegben kell felhordani a Dunaplaszt kerítésfestéket.

Ebben az esetben viszont tudni kell, hogy a felület előkészítéséhez rozsdaoldó vagy rozsda-átalakító alkalmazása tilos! Ecsettel, hengerrel vagy szórással vihető fel ez a remek festék a kerítésre, kapura. Hogyha Dunaplaszt kerítésfesték használatával varázsolja ujjá a birtokát körülvevő térválasztót, abban biztos lehet, hogy néhány évig nem kell ezt a munkát újra elvégeznie, mert a festés igencsak tartós lesz.

Ráadásul a Dunaplaszt kerítésfesték nem is tartozik a magas árkategóriába, így a megvételével nem terheli meg a családi költségvetést. Sok színben és többféle kiszerelésben kapható a webáruházban. Az ízlésének, valamint a ház színének megfelelőt biztosan megtalálja a kínálatban. Szép eredmény csak jó festékkel és kézügyességgel érhető el, ha utóbbi megvan, előbbit beszerezheti a webshopból.