Betegség esetén megoldás a Prevenció Patika.

Szponzorált tartalom

https://prevenciopatika.hu

https://prevenciopatika.hu

A férjemmel nagyon szeretünk moziba járni, igyekszünk gyakran beiktatni a mindennapokba. Főleg amióta megszülettek a gyerekek, ez lett szinte az egyetlen randilehetőségünk. De ehhez az egyhez ragaszkodunk, hiszen meg kell maradni férfinak és nőnek az anya- és apa szerep mellett. Szerintem sok házasság itt romlik meg, mert az emberek elfelejtenek randizni. Mi szeretnénk egy a hibát elkerülni. Nemrég sajnos le kellett mondanunk ezt a jó kis programot, mert betegek lettünk a férjemmel mindketten. Eléggé rosszul voltunk, így nem jöhetett szóba, hogy elugorjak a közeli patikába. Nem estem kétségbe, mert egy barátnőm mesélte már, hogy ilyen esetben ő legtöbbször a https://prevenciopatika.hu oldaláról szokott rendelni. Sokkal egyszerűbb, mint betegen elmenni a gyógyszertárba, amikor nem mellesleg az ember fel se nagyon tud kelni, de az sem utolsó szempont, hogy ha mód van rá, akkor másokat se fertőzzünk meg a betegségünkkel. a https://prevenciopatika.hu-val nem kell ilyenekkel vesződni, mert a rendelésünket a futár kihozza házhoz. Ha nem is ezt a lehetőséget választjuk, akkor lehet rendelni GLS csomagpontra.

A weboldalukon olvasható, hogy 14 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás. A barátnőm mondta, hogy ő úgy szokta a rendelést intézni, hogy megvárja, hogy összegyűljön több minden, így biztosan eléri az ingyenes rendelési határt. Mondta, hogy ő a kisbabájának is innen szokta megrendelni a szükséges dolgokat, hiszen ez is nagyban megkönnyíti a dolgát. Valljuk be, azért egy babával mindig jóval nehezebb kimozdulni, mint alap esetben. Sosem tudhatjuk, hogy mennyit kell sorban állnunk, a baba mennyire lesz nyűgös stb. Mondta a barátnőm, hogy először ő is elég szkeptikus volt, de gyorsan eloszlatta benne a kételyt az, hogy szerepel a weboldalukon, hogy az OGYÉI által minősített patikáról van szó az esetükben.

Ennek hatására én sem haboztam sokat, ellátogattam a https://prevenciopatika.hu weboldalára, minden mindegy alapon. Úgy voltam vele, hogy gyógyszertárba menni személyesen úgysem tudok. Már mikor megnyitottam az oldalt, akkor láttam, hogy itt tényleg egy profi cégről lehet szó. Azt is láttam, hogy ha az ember feliratkozik a hírlevelükre, akkor kap egy 700 Ft – os kupont, amit a következő vásárláskor lehet felhasználni. Én fel is iratkoztam, bár azt tudni kell, hogy ilyet nagyon ritkán csinálok, mert idegesít, ha sok felesleges levél jön az e -mail fiókomba. De a https://prevenciopatika.hu esetében tényleg kíváncsi voltam a legújabb ajánlatokra. Be is tettem a virtuális kosaramba néhány vitamint, és akkor láttam, hogy a Jutavit vitaminokra 1 000 Ft kedvezmény járt, és 7 000 Ft rendelés felett járt egy ajándék kuponkód is. Örültem ennek, mert ezzel még meg tudtam takarítani egy kis pénzt. Nem sokat teketóriáztam tovább, gyorsan leadtam a rendelésem, és bíztam benne, hogy hamar megérkezik.